ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni a www.gasparlat.hu webáruházunknak, akkor szíveskedjen figyelmesen elolvasni az általános szerződési feltételeinket! Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Webáruházunkkal kapcsolatosan felmerülő kérdései esetén, az alábbi elérhetőségeinken keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot:

ÜZEMELTETŐI ADATOK
Név: Gáspár Vilmos ev.
Székhely: 8313 Balatongyörök Köves mező hrsz. 3081/1
Levelezési cím: 8313 Balatongyörök Üst Gyula 42.
Telefonszám: +36 30 924 3819
E-mail cím:

ÁRUHÁZBAN VALÓ BÖNGÉSZÉS, KERESÉS
A webáruházunkban az online vásárlóink és érdeklődőink, tetszésük szerint válogathatnak számos termék közül. Weboldalunkat nagyon egyszerűen, és lényegre törően használhatják. A termékeink közül képek alapján választhat, a termékek listája egyben árlista is. Minden egyes megrendelhető termékről részletes leírást adtunk meg, valamint a termék bruttó árát, azaz ÁFA-val együtt tüntetjük fel. A termékekkel kapcsolatos adatokat a termék nevére, vagy fotójára kattintva tekintheti meg.

MEGRENDELÉS
Weboldalunkról bármelyik termékünk közül, regisztráció nélkül tetszése szerint vásárolhat. Rendelését telefonon, illetve interneten keresztül weboldalunkon is megteheti. Minden termék mellett talál egy “KOSÁRBA TESZEM ” feliratot, amelyre kattintva a termék a kosarába kerül, és megjelenik baloldalon egy “KOSARAD TARTALMA” felirat, és a megrendelem gombra kattintás után a rendeléshez szükséges adatait pontosan kitölti, majd rákattint a megrendelés és fizetés gombra. Így megtörténik a rendelés.

A portálunkon végrehajtott megrendelés következményeként a vevő és az eladó között adásvételi szerződés jön létre. A vásárló a megrendelésével kijelenti, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket és tisztában van a szállítás rögzített menetével.

A rendelés érvényességének érdekében, a megrendeléshez kötelezően kitöltendő adatokat szíveskedjen pontosan megadni! Amennyiben a rendelését telefonon kívánja megtenni, ezt ugyanazon feltételek mellett a távollévők között kötött szerződésekről szóló szabályozás értelmében az ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Az árváltoztatás jogát vállalkozásunk fenntartja. Fenntartjuk a jogot a visszaigazolt megrendelések részbeni visszautasítására, vagy esetlegesen teljes egészében. A részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS VISSZAIGAZOLÁSA
Megrendelések hétfőtől péntekig kerülnek feldolgozásra, visszaigazolásra.

A megrendelés leadására a feldolgozási és visszaigazolási időn kívül is van lehetőség, amennyiben munkaidőn kívül történik, akkor a következő munkanapon kerül feldolgozásra. Megrendelésről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld. A visszaigazolásban közölt adatok tájékoztató jellegűek. Az automata üzenetet követően 2 munkanapon belül, kollégánk elküldi e-mailben a rendelés tételes visszaigazolását, árakkal, termék tulajdonságokkal, valamint szállítási határidővel. A megrendelését akkor tekintjük véglegesnek, ha a megrendelő elküldi e-mailben részünkre, az e-mailben kapott visszaigazolásban szereplő adatok helyességének megerősítését. Az általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1 naptól 1 hétig is elterjedhet. A honlapukon feltüntetett termékek árát, valamint a szállítási díjakat, törekszünk pontosan közölni és naprakészen tartani. Azonban, ha az árak, vagy a szállítási díjak mindezek ellenére hibásan kerülnek fel weblapunkra, és azok akár csekély, akár jelentős mértékben eltérnek a termék vagy szállítási díj reális (közismert, általánosan elfogadott, becsült) árától (ide értendő az esetleges rendszerhiba miatt megjelenő irreális 0 vagy 1 Ft) úgy nem vagyunk kötelesek a terméket hibásan megjelenített áron, értékesíteni vagy szállítani. Az általunk elküldött visszaigazolásban, feltűntetett árak és díjszabások tekintendőek érvényesnek.

RENDELÉS MENETE
1. A megvásárolni kívánt terméket válasza ki a listából.
2. Amennyiben sikerült az Ön tetszése szerint kiválasztani a terméket, kattintson a kép mellett lévő kosárra.
3. Megjelenik a megrendelés gomb, amelyre kattintva egy adatkitöltési sor jelenik meg.
4. Az Ön pontos adatait kell megadni.
5. A Fizetés gombra kell kattintania, és így érvényesítette megrendelését.
6. Amennyiben a megrendelését megkaptuk, visszaigazolást küldünk Önnek róla.

FIZETÉS
A megrendelőink előre utalással vagy utánvétellel tehetik meg az adott áru pénzbeli értékének kifizetését.

TERMÉK KISZÁLLÍTÁSI DÍJAK
Szíveskedjen felvenni velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, és közösen megegyezünk a szállítási költéségről.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
Termékeink kiszállításának határideje 1 naptól 1 hétig terjedhet.
A 17:00 utáni rendeléseket csak a következő munkanapon tudjuk feldolgozni.
A szállítás során felmerülő károk esetében, a megrendelt terméket sérülten nem adjuk át (a sérült terméket nem szállítunk ki).

SIKERTELEN KISZÁLLÍTÁS
Kizárólag akkor rendelje meg a kiválasztott terméket, ha annak az árát csomag átvételekor a futárnak vagy előre utalással ki tudja fizetni. Amennyiben nem tudja a megrendelt vagy kiszállított terméket kifizetni, akkor az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik. Amennyiben a vevő hibájából meghiúsul a kiszállítás, a nem lemondott megrendelések újraküldésének a költsége a vevőt terheli. Ezen költség (a tényleges kiszállítási költség) a vevő felé kiszámlázásra kerül. A megrendelés újraküldésének esetében, ezek után csakis előre utalással vagyunk hajlandóak kiszállítani a megrendelt terméket. Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiszállítás után a futárszolgálat nem jogosult a termék kicsomagolására, valamint az utánvétel előtt sem és után sem köteles jegyzőkönyvet felvenni, amennyiben hiányosnak tartja a csomagot a kibontást követően. Hiányos csomag esetében telefonon vagy e-mailen értesítsen bennünket. Sérült csomagot ne vegyen át. Ebben az esetben jelmeze a futárnak, hogy sérült a csomag és nem hajlandó átvenni azt.

VISSZALÉPÉS A MEGRENDELÉSTŐL
Minden bejegyzett megrendeléstől, mindkét fél 48 órán belül (2 munkanap) visszaléphet. Telefonon vagy e-mail-en keresztül lemondhatja a megrendelését.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA A VEVŐNEK
A vevő a termék átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszajuttatni a bontatlan terméket a távollévők között kötetett szerződésekről szóló 19/2014. (IV. 29.) Kormányrendelet szerint. Az eladó pedig köteles az elállásról való tudományszerzést követő 14 napon belül visszatéríteni a termék árát és kiszállítási díját. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket. Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át, és a futárszolgálat a www.gasparlat.hu internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre utalásos fizetés során szolgáljuk ki.

Elállási nyilatkozat letöltésért kattintson ide.

PANASZKEZELÉSI LEHETŐSÉGEK
Bármely felmerülő panasz esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken:
Név: Gáspár Vilmos ev.
Székhely: 8313 Balatongyörök Köves mező hrsz. 3081/1
Levelezési cím: 8313 Balatongyörök Üst Gyula 42.
Telefonszám: +36 30 924 3819
E-mail cím:

TERMÉKSZAVATOSSÁG
Milyen esetben élhet ön a termékszavatossági jogával?
Ön a www.gasparlat.hu online webáruház hibás teljesítése esetén, termékszavatossági igényt a vállalkozásunkkal szemben érvényesítheti a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt a termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igény: Ön kizárólag a hibás termék kicserélését igényelheti.

Milyen esetben minősíthető a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
A termékszavatossági igényét Ön a termékgyártó általi forgalomba hozataltól számított egy éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével jogosultságát elveszti.

ADATVÉDELEM
A www.gasparlat.hu weboldalunkon való rendelése során a következő adatait szükséges megadni:

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Irányítószám
  • Város
  • Utca
  • Házszám

A megadott adatokat rendszerünk rögzíti, ennek tudatában kérjük, pontosan adja meg adatait. Adattárolás tényleges helye: 8313. Balatongyörök, Köves mező hrsz. 3081/1.

Adatkezelés célja: rendelések rögzítése, marketing, megrendelővel történő kapcsolattartás.
Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
Az adatkezelés időtartama: az érintett kérésére való törlésig.
Adatok forrása: közvetlenül az érintettől felvett.

Az adatok ellenőrzése: Az adatkezelő a kapott adatokat nem ellenőrzi, azok vallóságáért a adatok magadója felel.

Adattovábbítás: A tárolt adatokhoz, kizárólag az adatkezelőnek van hozzáférése, azokat 3. fél részére nem adjuk ki, kivéve hatóságnak abban az esetben, ha erről hatályos törvény rendelkezik. A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), amelyek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelezi.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozó az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Az adatot megadó felhasználó részére, annak kérésére bármikor tájékoztatást adunk a hozzátartozó adatokról. Ezen igényét a felhasználó az e-mail címen juttathatja el hozzánk. Az adatkezelés kapcsán az érintett az alábbi fórumon kaphat további tájékoztatást:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
www.naih.hu