gaspar_vilmos

Gáspár Vilmos

Családunk az Őrségből származik, ahol nagy hagyománya van a pálinka főzésének. A vidéki ember számára a pálinka hozzátartozott a mindennapi élethez, munkához erőt, szórakozáshoz jókedvet teremtett. Már nagyszüleink, szüleink is nagy odafigyeléssel készítették a gyümölcscefrét, amelynek fortélya apáról fiúra szállt. Így nem volt nehéz döntés, hogy – miután családunk a vállalkozás irányába tett lépéseket – mi is a pálinka készítése mellett maradjunk. 2015-ben készült el Balatongyörökön a Pálinkaház.

Múltunk, jelenünk és jövőnk egyszerre jelent meg a házban: Őrségi építkezési kultúra; modern technológia és nagy odafigyeléssel készített különleges pálinkák és párlatok. Minőségben és tudásban arra törekszünk, hogy a hazai gyártók élvonalához tartozzunk. Mára 25 féle pálinkát és párlatot készítünk. Termékeinket a család nevéről Gáspárlatnak neveztük el.

Bérfőzéssel és kereskedelmi pálinkák készítésével, pálinkakóstolók szervezésével foglalkozunk. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkezőknek épp oly örömet és élvezetet okozzon e nemes hungarikum, mint nekünk.

Gáspár Vilmos

Családunk az Őrségből származik, ahol nagy hagyománya van a pálinka főzésének. A vidéki ember számára a pálinka hozzátartozott a mindennapi élethez, munkához erőt, szórakozáshoz jókedvet teremtett. Már nagyszüleink, szüleink is nagy odafigyeléssel készítették a gyümölcscefrét, amelynek fortélya apáról fiúra szállt. Így nem volt nehéz döntés, hogy – miután családunk a vállalkozás irányába tett lépéseket – mi is a pálinka készítése mellett maradjunk. 2015-ben készült el Balatongyörökön a Pálinkaház. Múltunk, jelenünk és jövőnk egyszerre jelent meg a házban: Őrségi építkezési kultúra; modern technológia és nagy odafigyeléssel készített különleges pálinkák és párlatok. Minőségben és tudásban arra törekszünk, hogy a hazai gyártók élvonalához tartozzunk. Mára 25 féle pálinkát és párlatot készítünk.
Termékeinket a család nevéről Gáspárlatnak neveztük el. Bérfőzéssel és kereskedelmi pálinkák készítésével, pálinkakóstolók szervezésével foglalkozunk. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkezőknek épp oly örömet és élvezetet okozzon e nemes hungarikum, mint nekünk.

Kóstolja meg Ön is prémium pálinkáinkat

és legyen részese

egy zamatos ízorgiának!

Galéria